Esittely

Jenni Hynnä


Olen 26-vuotias luova esteetikko, rakastan kaikkea kaunista. Sisustus on suuri intohimoni ja harrastukseni valokuvauksen ja koiran kanssa lenkkeilyn lisäksi. Sydäntä lähellä on myös kaikenlainen tuunaus ja askartelu.


Jos olet kiinnostunut blogiyhteistyöstä tai haluat antaa minulle palautetta, ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen jenni.hynna@gmail.com

Viimeisimmät artikkelit

DIY: Valaisimen tuunaus

Tuunasin lattiavalaisimen uuteen uskoon. Olin kyllästynyt tummanpuhuvaan valaisimeen, halusin sen vaaleammaksi ja paremmin uuteen kotiimme sopivaksi.

Maalasin spray-maalilla lampun jalan kromin väriseksi ja ostin ikeasta uuden valkoisen varjostimen, jonka hinta taisi olla noin 15,00e.

Kuvia ennen ja tekovaiheesta:

valaisimen tuunausTältä valaisin näytti ennen.valaisimen tuunaus2Varjostin otettu pois, johto ja lampun kanta suojattu muovipusseilla.valaisimen tuunaus1Käyttämäni spray-maali.valaisimen tuunaus3Jalka maalattu kertaalleen. Maalaus kuivumisen jälkeen vielä toiseen kertaan.

Kuvia jälkeen:

Vähän innostuin tekemään kunnon lavastusta valaisimen kanssa, heh. Mutta oli todella kivaa. Tiiliseinä näyttää huikealta kuvissa, i like!

valaisimen tuunaus4valaisimen tuunaus10valaisimen tuunaus6valaisimen tuunaus8valaisimen tuunaus7

2 comments to DIY: Valaisimen tuunaus

Kommentoi

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>